Ik was een paar weken geleden op het 3-daagse evenement van mijn coach. Tijdens dit evenement waren er vanaf moment 1 allerlei mensen die mededeelden dat er kwartjes vielen. En bij sommige waren het stortbuien aan kwartjes. Maar bij mij gebeurde er niets… noppes…nada.

Toen ik vorige week een gesprek had met mijn coach voor een nieuw traject, viel mijn kwartje wel!

Andere koers

Vanaf dat moment heb ik besloten een andere koers te gaan varen. Ik ga mij vanaf nu mijn coaching volledig richten op leefstijl- en mindset. Dat omdat dáár mijn liefde ligt. Ik geloof dat een gezond lichaam en een sterke mindset het allerbelangrijkste zijn om je goed te voelen. En vaak zie je dat afvallen dan vanzelf volgt :-).

Dit besluit voelde als een opluchting, want het speelde toch al een tijd onderhuids.

Beter een slecht besluit dan uitstellen van een besluit

Soms lijkt besluiten nemen moeilijk. Je denkt meteen aan alle gevolgen. Als ik dit doe, dan dat…… Wat zullen anderen daar wel niet van denken? Hoe moet het dan met….? 

​Maar uiteindelijk dien je jezelf en ook niet iemand anders ermee om door te blijven gaan met iets waar je niet helemaal happy van wordt. En soms betekent dat afscheid nemen. Van iets of van iemand. 

Het lijkt moeilijk. En het lijkt pijnlijk. Maar eigenlijk is het uitstellen van een besluit, het voortdurend wikken en wegen, blijven twijfelen nog het ergste. Het vreet energie en zorgt ervoor dat je stil blijft staan. 

Ik hoop dat dit je inspireert als jij ook met iets worstelt, maar het besluit nog niet hebt (durven) nemen omdat je bang bent voor alles wat het met zich meebrengt. Of dat je bang bent dat je anderen tekort doet. Wellicht wat anderen er misschien van zullen denken. ​​

Verleg je focus

Denk dan eens aan wat het je allemaal oplevert. Neem dan het besluit, welk dan ook, en deal met de gevolgen. Dan kun je in ieder geval door. ​En als het het verkeerde was, dan verander je het gewoon.​​

Ik ben in ieder geval blij in mijn keuze. En ik doe dit het liefste voor de vrouwen waar ik persoonlijk verbinding mee voel. Voor mij is dit de ambitieuze, ‘alles-onder-controle’ moeder, die merkt dat ze met haar huidige leefstijl haar eigen leven niet meer kan bijbenen. Ze realiseert zich dat ze écht beter voor zichzelf moet gaan zorgen, zodat ze zowel privé als zakelijk (weer) voluit kan gaan.

👉 Herken jij jezelf hierin? Ik ben bezig met hele gave, waardevolle tips voor deze vrouw: 7 tips om je gezond en energiek te voelen bij 40+. Wil je deze ontvangen?

👉Herken jij jezelf niet, maar wel iemand anders? 
Geef haar dan de link van mijn website door, zodat ze een kijkje kan nemen.

Gezond en energiek in de veertig

GRATIS E-BOOK “VOEL JE GEZOND & ENERGIEK MET 40+”

Laat je naam en emailadres achter en ontvang de 7 waardevolle & originele tips voor energie en rust in je hoofd.

Dan mis je ook mijn superfijne tips, met regelmaat recepten, dosis inspiratie en nieuwe inzichten op gebied van leefstijl en mindset niet..

 

You have Successfully Subscribed!