Herken jij dit?

N

Je kleren zitten (steeds vaker) te strak en oncomfortabel.

N

Je kleding is verhullend: wijd om je buik te verhullen, lang om je kont te verbergen. Daardoor draag je niet de kleding die je eigenlijk zou willen.

N

Je bent te zwaar en voelt je dik waardoor je onzeker bent en je dingen niet doet die je graag zou willen.

N

Het frustreert je dat je vanalles kan, maar dat je je gewicht en het eten niet onder controle krijgt. Andere mensen zie je afvallen en die houden de kilo’s eraf. Hoe kan dat?

N

Je houdt van lekker eten en een drankje. Hoe wordt het leven nog leuk als dat niet meer ‘mag’?

N

Zoetigheid, wijn, chips… het zorgt ervoor dat je je heel even beter voelt. Maar daarna voel je je helemaal rot.

N

Je man zegt dat hij je mooi vindt, maar dat kun je eigenlijk nog maar moeilijk geloven. Jij voelt je niet mooi en vindt jezelf helemaal niet aantrekkelijk.

N

Je wordt ouder en kilo’s komen er steeds gemakkelijker aan (op de verkeerde plaatsen), maar gaan er  steeds moeilijker af.

N

Je bent bang dat je de komende jaren nog meer aankomt. Die kans is veel groter dan dat je gewicht kwijtraakt.  Hoe moet je nu verder?

N

Je weet: je kunt dit niet alleen, want je lichaam is het levende bewijs daarvan.

Hoe fijn zou het zijn als…

Je kleding weer als gegoten zit. En je eindelijk die mooie spijkerbroek aan kan. Of in een strakke jurk goed voor de dag komt.

Je afvalt en nog steeds kunt genieten van lekker eten.

Je weer lekker in je vel zit, waardoor je zelfvertrouwen op werkgebied matcht met hoe jij je ook voelt.

Je gewicht geen (hoofd)rol meer speelt in jouw leven. In plaats daarvan ben jíj de ster in jouw film.

Je weer stralend voor de dag komt.

Je eindelijk weet hoe je je gewicht stabiel kunt houden.

Je goed voelt over hoe je eruit ziet, omdat je niks hoeft te verbergen.

Hoe dat werkt?

We beginnen met een face to face startgesprek via Skype of Zoom. Online dus. Want je hebt het al druk genoeg, toch? Én jij hebt een doel: afvallen! We gaan er samen alles aan doen om jouw doelen te bereiken. We leggen de basis tijdens dit gesprek.

Ik schrijf ik je niks voor en je moet niks van mij. Iedereen kan een kunstje kan leren, maar daardoor zijn resultaten vaak slechts tijdelijk.  

In plaats daarvan krijg je van mij de handvatten om te doen wat past bij JOU en help ik je bij dit proces. Daarom ontvang je (video)lessen en praktische opdrachten die afgestemd zijn op jouw persoonlijke behoefte.

Kleine aanpassingen, groot resultaat

 Ik vind het namelijk heel belangrijk dat jij je leven niet 180 graden moet omgooien. Hoe kleiner de aanpassingen, hoe eerder je het onder de knie hebt en hoe sneller er resultaat zal zijn. Geen mens is immers hetzelfde. En wie weet nu beter wat bij jou leven past dan jijzelf?

Tijdens de coach gesprekken bespreken we de opdrachten die je gemaakt hebt. Je kunt vragen stellen. We bespreken hoe het met je gaat. De dingen waar je tegenaan loopt die je belemmeren je doel te behalen.

Waar JIJ op dat moment behoefte aan hebt. Deze gesprekken zorgen voor nieuwe inzichten en motivatie, maar zijn ook voor velen een steun in de rug of een stok achter de deur.

We gaan ervoor!

Wat jij meebrengt? Een flinke dosis motivatie en een actieve houding. Afvallen is geen passief proces en er zijn geen ‘quick fixes’ als je duurzaam resultaat wilt. Je zult dus écht aan de slag moeten. Maar je doet het natuurlijk niet alleen. Ik help je daarbij!

Omdat het kan gebeuren dat je tussendoor met een brandende vraag zit, een peptalk of een stok achter de deur nodig hebt, bied ik 5 dagen per week persoonlijke coaching via Whatsapp. Geen parttime coach voor slechts enkele vaste afspraken. Maar een coach wanneer jij dit nodig hebt.

Je hoeft het niet alleen te doen: we doen het samen!

Wat levert het op?

Een gezond gewicht en slanker lichaam.

Een gezond lichaam. Je voelt je energieker en fitter. Je hebt weer zin om actief te zijn.

Je kunt eindelijk de kleding dragen die je wilt. Shoppen wordt ineens weer een stuk leuker!

Je zelfvertrouwen heeft een boost gekregen en dat straal je uit. Zowel zakelijk als privé.

Je kunt beter omgaan met stemmingen en emoties waardoor dit geen invloed meer heeft op je gewicht.

Je maakt je geen zorgen over de toekomst, want de kilo’s die eraf zijn, blijven eraf. Want jij weet nu hoe.

Geen verspilling meer van jouw kostbare tijd en energie aan negatieve gevoelens en gedachten over je gewicht en figuur.

Now it’s time to sparkle !

 

Waar bestaat jouw persoonlijke traject uit?

Welke investering doe jij in je gezondheid?

Betaling kan in overleg eventueel ook in maandelijkse termijnen.
Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW.

Wil jij definitief afrekenen met jouw overgewicht?

Jouw tijd en al je energie kunnen richten op jouw ambities en jouw dromen in plaats van deze te verspillen aan je overgewicht?

Zet dan vandaag nog je eerste stap. Stel je eens voor hoe fijn het is als jij lekker in je vel zit.

Het intensieve gezinsleven met 3 jonge kinderen combineren met een drukke baan is veel.

Daarbij heb ik te kampen gehad met verschillende tegenslagen. Dat alles tezamen met mijn perfectionisme, zorgden ervoor dat ik mijzelf ben kwijtgeraakt.

Ondanks mijn ijzeren discipline, die ik in het verleden in de topsport heb opgebouwd, ben ik veel te zwaar geworden en was mijn zelfvertrouwen gedaald. Ik leefde voor anderen en niet meer voor mijzelf.

Lilian laat mij zien dat je op een positieve manier je leven terug kunt pakken.

Ze geeft mij de kracht om tegenslagen te pareren door duurzame veranderingen in mijn leven door te voeren. Veranderingen in tijdsplanning en tijdsbesteding en in leef- en eetpatroon.

Ze coacht op een daadkrachtige manier en stelt zichzelf met haar eigen verhaal daarbij ook kwetsbaar op.

Annelien, 39 jaar

Elk jaar geef ik mezelf een doelstelling en cadeau (dat doen we als vrouw te weinig) qua studie en of ontwikkeling, gezondheid en sport.

Dit jaar wilde ik me op mijn gezondheid focussen in combinatie met voeding en sport.

Via een vriendin van mij kwam ik in contact met Lilian. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek, hoe Lilian te werk gaat ben ik erg enthousiast geworden van haar manier van aanpak.

We hebben mijn doelstellingen besproken en vervolgens kreeg ik, naast veel handige tips, oefeningen en adviezen, ook opdrachten.

Specifiek deze opdrachten hebben me heel erg geholpen om me bewust te maken van wat ik deed.

Ik moest hierdoor zelf aan de slag en dit werkte voor mij heel prettig. Hierdoor kan ik nu ook blijvend de verandering maken. Ik heb een nieuw leefpatroon.

Lilian helpt je je bewust te maken van jezelf en je gezondheid. 
Voor mij echt een cadeau!

Kitty, 39 jaar

Teamcoach

Ik weet in principe wel wat ik wel en niet moet eten (en drinken). Daar komt bij dat ik door mijn vakgebied in de psychiatrie ook al heel veel weet. Maar voor mijzelf was het toch andere koek.

Ik besprak mijn overgewicht en eten eigenlijk nooit met iemand. Ergens schaamde ik me, omdat ik slim genoeg ben om het alleen te moeten kunnen. En toch lukte het niet. Dat frustreerde me enorm.

Jij hebt me met één enkel gesprek al zoveel nieuwe inzichten en motivatie gegeven. Dit is precies wat ik nodig heb!

Anoniem, 38 jaar

Psychiater

VEELGESTELDE VRAGEN

Er zijn al wat vragen gesteld. Kijk snel of jouw vraag er ook tussen zit!

Online. Is dat niet onpersoonlijk?

Online is zeker niet onpersoonlijk met dank aan de huidige technologie. De coach calls vinden plaats middels Skype of Zoom. Je ziet elkaar dus gewoon, maar dan wel ieder vanuit je eigen locatie. Bovendien is er dagelijks contact mogelijk via WhatsApp. Dat is heel wat beter bereikbaar dan een coach die je eens in de zoveel tijd fysiek ziet. Bijkomend voordeel: geen reistijd en geen reiskosten. 

Hoe verloopt het contact?

We hebben contact via:

  • Skype of Zoom – de coaching sesessie voeren we via Skype/Zoom
  • WhatsApp – voor tussentijds contact
  • Email – je ontvangt opdrachten, informatie en adviezen per email
Is het noodzakelijk om te wegen als ik wil afvallen?

Nee, dat is niet noodzakelijk. Gewicht zegt ook niet alles. Het gaat erom dat je omvang gaat verliezen. Dit wordt zichtbaar door een verandering in de verhouding tussen je spierpercentage en je vetpercentage. Je kunt omvang verliezen doordat je spierpercentage omhoog gaat, en je vetpercentage omlaag. Je gewicht kan dan wat omlaag gaan, maar ook gelijk blijven of zelfs omhoog gaan. Spieren wegen immers zwaarder dan vet.

Staar je dus niet blind op de kilo’s, maar richt je op een verlaging van je vetpercentage. Je zult dan voornamelijk merken dat je lichaam slanker en sterker wordt. Terwijl je niet eens veel lijkt af te vallen.

Ik viel bijvoorbeeld in gewicht niet heel veel af, maar ging wel 2 kledingmaten naar beneden. En dat is wat we willen toch? Slank zijn…dus who cares about the number!

 

Gaat dit me veel tijd kosten?

Je bent druk en tijd is schaars. Ik begrijp dat. Het zou dan ook het fijnste zijn als ik zou zeggen dat het je weinig tijd kost.  Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! En dat is het ook gedeeltelijk. Het kost nu eenmaal tijd om af te vallen, omdat je je gedrag gaat aanpassen. Dat kost zeker tijd en inspanning. Je zult er dus echt wat voor moeten doen (en voor moeten laten). 

Maar aan de andere kant ben je nu tijd kwijt aan negatieve gevoelens en emoties rondom je overgewicht. Dat geeft je een rotgevoel . Daarbij kost het veel tijd én veel energie.  Tijd en energie die je veel beter kunt steken in je ambities en je dromen waarmaken. 

Een gezond eetpatroon, minder gewicht en meer bewegen zorgen ervoor dat je meer energie krijgt. En als je meer energie hebt, haal je meer uit je dag.

En win-win!