Herken jij dit?

N

Je bent uit de kleine kinderen, er is weer tijd voor jou. Je bent in de bloei van je leven, maar het voelt niet als LEVEN. Je bent vermoeid en hebt weinig energie. Aan het einde van dag ben je op.

N

Je staat altijd ‘aan’. Allerlei lijstjes, afspraken en verplichtingen gaan door je hoofd. Niet alleen van jezelf, maar ook van de kinderen.

N

Je bent prikkelbaar en je hebt vaak een kort lontje. Aan het einde van de dag ben je moe en snauw je regelmatig je kinderen of partner af, waar je je dan weer schuldig over voelt.

N

Je hebt een leeftijd bereikt dat je merkt dat je lichaam ook aandacht nodig heeft. Je lijf voelt moe en je hebt regelmatig wat vage pijntjes. Alles wordt slapper en je komt ook sneller aan. Als je in de spiegel kijkt, baal je enorm. Je voelt je minder aantrekkelijk, terwijl je er gewoon goed uit wilt zien en je aantrekkelijk wilt voelen.

N

Je beseft je heel goed dat je van jezelf ook weer prioriteit moet maken, maar vaak laat je gezin en werk voorgaan waardoor er geen tijd meer is voor jou. Je weet wat het met je doet als je juist wel tijd vrijmaakt voor jezelf, maar toch komt het er niet van.

N

Doordat je zo druk bent en weinig tijd hebt, heb je vaak het idee dat je tekortschiet of faalt op de diverse vlakken in je leven.

Eén ding weet je zeker: je kunt en wilt zo niet nog jaren door. Er moet iets veranderen.

Hoe fijn zou het zijn als…

Je weer voldoende energie hebt. Weg vermoeidheid en ruimte om meer te ondernemen als je dit wilt.

Je meer rust in je hoofd hebt, omdat je beter luistert naar wat jíj nodig hebt en daar ook naar handelt. Tijd voor jezelf… klinkt nu al fijn.

Dat je je weer lekker voelt in je lijf. Fit, stralender en strakker waardoor je je aantrekkelijk voelt. Voor jezelf, maar ook voor je partner.

Je op regelmatige basis momenten hebt voor jezelf waardoor je weer kunt opladen, even een rustpunt hebt en dat dit voor jezelf en je omgeving een vanzelfsprekendheid is. Het is niet een vanzelfsprekendheid dat je altijd maar voor alles en iedereen beschikbaar bent.

Je een leukere moeder en vrouw van bent, omdat je je goed voelt en lekker in je vel zit. Als het een keer even niet meezit, of de kinderen doen niet precies wat je wil, dan kun je dat gewoon hebben. Geen probleem.

Je kunt pas goed voor anderen zorgen, als je ook goed zorgt voor jezelf. Het klinkt zo logisch. Je weet het allemaal ook wel. Maar het in de praktijk brengen is nog een hele uitdaging.

Als het bij alleen denken blijft, verandert er uiteindelijk helemaal niks.

Tenzij we samen aan de slag gaan!

Wat gaan we doen?

In 6 maanden gaan we aan de slag met jouw leefstijl tijdens het “Rust in je hoofd, energie in je lijf” traject.

We starten met een intakegesprek en vervolgens hebben we 6 coachingsessies van 60 minuten verdeeld over 4 maanden.

Je krijgt praktische opdrachten om ervoor te zorgen dat het niet bij denken blijft, maar dat je vooral gáát doen en blíjft doen. Want alleen dan gaat het echt voor je werken en haal je alles uit het traject.

Daarnaast krijg je tweewekelijks informatieve, inspirerende en/of motiverende video’s en tips om ervoor te zorgen dat jij op alle facetten zo snel mogelijk verbetering voelt.

De coach calls vinden plaats via Zoom (een soort Skype). Je bent immers al druk genoeg. En wat is nu fijner dan tijd besparen en in kunnen bellen vanuit huis of waar je ook bent. Wel zo gemakkelijk en efficiënt!

Kleine aanpassingen, groot resultaat

Ik vind het namelijk heel belangrijk dat jij je leven niet 180 graden moet omgooien. Hoe kleiner de aanpassingen, hoe eerder je het onder de knie hebt en hoe sneller er resultaat zal zijn. Geen mens is immers hetzelfde. En wie weet nu beter wat bij jou leven past dan jijzelf?

Tijdens de coach gesprekken bespreken we de opdrachten die je gemaakt hebt. Je kunt vragen stellen. We bespreken hoe het met je gaat. De dingen waar je tegenaan loopt die je belemmeren je doel te behalen.

Waar JIJ op dat moment behoefte aan hebt. Deze gesprekken zorgen voor nieuwe inzichten en motivatie, maar zijn ook voor velen een steun in de rug of een stok achter de deur.

 

We gaan ervoor!

Wat jij meebrengt? Een flinke dosis motivatie en een actieve houding. Je leefstijl aanpassen is geen passief proces. Je zult dus écht aan de slag moeten. Maar je doet het natuurlijk niet alleen. Ik help je daarbij!

Omdat het kan gebeuren dat je tussendoor met een brandende vraag zit, een peptalk of een stok achter de deur nodig hebt, bied ik 5 dagen per week persoonlijke coaching via Whatsapp. Geen parttime coach voor slechts enkele vaste afspraken. Maar een coach wanneer jij dit nodig hebt.

Je hoeft het niet alleen te doen: we doen het samen!

Wat levert het op?

Je hebt eindelijk rust in je hoofd

Je voelt je fit en energiek

Je voelt je aantrekkelijk

Je bent meer ontspannen en daardoor leukere moeder en partner

Je hebt mentaal meer weerstand

Je stelt grenzen en bewaakt je grenzen en daar voel je je goed bij

Je stelt je eigen behoeftes niet meer achter op die van je gezin, werk of anderen

Now it’s time to sparkle !

 

Waar bestaat jouw persoonlijke traject uit?

Welke investering doe jij om je goed te voelen?

Hoe goed jij je voelt is allesbepalend voor hoe je in het leven staat. Als je weet dat je zo niet nog jaren door wilt en kan, dan is het tijd om actie te ondernemen.

Betaling kan in overleg eventueel ook in 4 maandelijkse termijnen van 267euro. En alle bedragen zijn inclusief BTW.

Wil jij je sprankeling weer terug?

Wil je weer voldoende energie hebben om je te kunnen richten op je ambities en jouw dromen in combinatie met je prachtige gezin? Wil je leren ook jezelf prioriteit te geven?

Zet dan vandaag nog je eerste stap. Stel je eens voor hoe fijn het is als jij lekker in je vel zit!

Lieve lieve Lil,

Ik ben op weg, de koers is veranderd en het doel is in zicht, de resultaten zijn zichtbaar maar nog meer voelbaar.

Ik ben je ongelofelijk dankbaar voor jouw coaching. Door de duur en de manier van het traject. De goede opbouw in de opdrachten en het bespreken ervan. Ik vond de hele ervaring heel bijzonder en fijn. De calls waren goed verspreid met veel feedback en mogelijkheden. Je luisterde, gaf herkenning en dan ook mogelijkheden om het anders te doen. Maar niets heb je me opgelegd.

Voordat ik aan het traject begon hoopte ik te leren mezelf voorop te kunnen stellen. En ik hoopte echt een andere levensstijl te krijgen. En dat is gelukt.

Liefs Dagmar

Dagmar Gielens, 41 jaar, Hoteldirecteur

Hoteldirecteur en moeder van Bram en Youp (6 en 2 jaar)

Het intensieve gezinsleven met 3 jonge kinderen is al een baan op zich. Daarbij heb ik te kampen gehad met verschillende tegenslagen. Dat alles tezamen met mijn perfectionisme, zorgden ervoor dat ik mijzelf ben kwijtgeraakt.

Ondanks mijn ijzeren discipline, die ik in het verleden in de topsport heb opgebouwd, was ik te zwaar geworden en was mijn zelfvertrouwen gedaald. Ik leefde voor anderen en niet meer voor mijzelf.

Lilian laat mij zien dat je op een positieve manier je leven terug kunt pakken.

Ze geeft mij de kracht om tegenslagen te pareren door duurzame veranderingen in mijn leven door te voeren. Veranderingen in tijdsplanning en tijdsbesteding, kiezen voor mezelf en in leef- en eetpatroon.

Ze coacht op een daadkrachtige manier en stelt zichzelf met haar eigen verhaal daarbij ook kwetsbaar op.

Annelien, 39 jaar

Ik weet in principe wel wat ik wel en niet moet eten (en drinken). Daar komt bij dat ik door mijn vakgebied in de psychiatrie ook al heel veel weet. Maar voor mijzelf was het toch andere koek.

Ik besprak mijn stuggles eigenlijk nooit met iemand. Ergens schaamde ik me, omdat ik slim genoeg ben om het alleen te moeten kunnen. En toch lukte het niet. Dat frustreerde me enorm.

Jij hebt me met één enkel gesprek al zoveel nieuwe inzichten en motivatie gegeven. Dit is precies wat ik nodig heb!

Anoniem, 38 jaar

Psycholoog

VEELGESTELDE VRAGEN

Er zijn al wat vragen gesteld. Kijk snel of jouw vraag er ook tussen zit!

Online. Is dat niet onpersoonlijk?

Online is zeker niet onpersoonlijk met dank aan de huidige technologie. De coach calls vinden plaats middels Skype of Zoom. Je ziet elkaar dus gewoon, maar dan wel ieder vanuit je eigen locatie.

Bijkomend voordeel is dat we de afspraken flexibeler kunnen inplannen en je geen extra tijd kwijt bent om te reizen.

Hoeveel tijd ben ik kwijt?

Je bent druk en tijd is schaars. Ik begrijp dat. Het zou dan ook het fijnste zijn als ik zou zeggen dat het je weinig tijd kost. Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn! En dat is het ook gedeeltelijk.

Als je iets wilt veranderen dan zul je daar tijd en energie in moeten steken. Bovendien ben je nu veel tijd kwijt met onrust, frustreren, dingen doen voor anderen… Door tijd en energie in het traject te steken krijg je meer rust, meer energie én meer tijd, omdat je grenzen leert stellen.

Ik moet het zelf kunnen

Het is alsof ik mezelf hoor praten. Ik zei dit ook vaak. Geen hulp vragen, eerst zelf proberen. Tegenwoordig is dat anders. Ik weet dat ik sneller resultaat behaal door bepaalde dingen juíst niet zelf te doen. Want zeg nou zelf…. als je het écht zelf had gekund…dan was het toch allang gelukt….?

Ik wil wel, maar dit is niet het goede moment.

Op het moment dat je nu weet dat je niet zo door kan gaan en/of wilt gaan, dan is dit juíst het goede moment. Het goede moment creëer je zelf. Er zal namelijk altijd iets zijn waarom het op een andere moment net beter uit zou komen. Dat moment komt daardoor nooit.

Ik heb geen tijd, wat nu?

Het is geen kwestie van geen tijd, maar een kwestie van prioriteit. Als je echt heel erg graag wilt dat er iets veranderd. Als je écht zo niet door kan… dan maak je er tijd voor. Vooral omdat het je zoveel gaat opleveren. Denk aan: meer energie, tijd voor jezelf, rust in je hoofd…