Als je soms wel 12 uur van huis bent, is het een hele uitdaging om ’s avonds toch een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Maar wat maak je dan?

Deze schotel is snel bereid, super lekker en gezond. Bovendien is de kans dat de rest van het gezin het ook lekker vindt, behoorlijk groot. Best fijn als je dan je best doet om na een drukke dag toch iets gezonds op tafel te krijgen.

Wat heb je nodig voor 4 personen?

  • 2 pakken verse erwtenpasta (AH)
  • 400 gram rauwe garnalen (ontdooid)
  • 2 rode paprikas
  • 2 blikken tomatenblokjes
  • 125 gram mozarella light

Optioneel:

  • 2 teentjes knoflook
  • 1 rode ui
  • 2 tl gedroogde italiaanse kruiden

En een ovenschaal.

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de paprika in stukjes en snij de mozarella in stukjes.

Als je de knoflook en ui gebruikt, pers dan de knoflook en snij de ui in stukjes. Verwarm 1 el olie of vloeibare boter in een pan. Fruit de knoflook en ui aan in een pan tot het lichtbruin en glazig is.

Meng de paprika, ui, knoflook met de tomatenblokjes.

Verdeel de erwtenpasta over de ovenschaal. Giet daar overheen het tomatenmengsel.

Leg de garnalen en mozarella daar bovenop.

Plaats de ovenschaal 10 minuten in de oven. Controleer even of de pasta gaar is.

Serveer met rucola! Lekker!

GRATIS – 7 simpele tips waardoor je wel afvalt

Ontvang wekelijks tips, recepten en inspiratie op gebied van gewichtsverlies.

En krijg mijn 7 simpele tips voor succesvol gewichtsverlies cadeau.

Gezond en energiek in de veertig

GRATIS E-BOOK “VOEL JE GEZOND & ENERGIEK MET 40+”

Laat je naam en emailadres achter en ontvang de 7 waardevolle & originele tips voor energie en rust in je hoofd.

Dan mis je ook mijn superfijne tips, met regelmaat recepten, dosis inspiratie en nieuwe inzichten op gebied van leefstijl en mindset niet..

 

You have Successfully Subscribed!