MOOIE WOORDEN

VAN PRACHTIGE AMBITIEUZE VROUWEN

De afgelopen 3 jaar was een pittige tijd. Na een medisch traject werd ik moeder van Youp. Al snel bleek hij ernstig ziek en volgde een zware periode met veel ziekenhuisopnames en onzekerheid. Er was weinig aandacht voor mezelf.

Mentaal en fysiek heeft het een enorme tol geeist. Het heeft ontzettend veel gevergd om te blijven staan. Mijn eigen gezondheid en gewicht waren het laatste waar ik mee bezig was. Maar nu is het tijd voor mij.

Ik wil een gezonde vrouw zijn, mentaal en fysiek. Daarom ben ik aan de slag gegaan bij Lilian. Iedere coach call kijken we hoe ik ervoor sta. Waar ik tegenaan loop. Dan stel ik met behulp van Lilian mijn doel op om ervoor te zorgen dat ik mijn einddoel haal: een fitte gezonde vrouw die lekker in haar vel zit. Met minder risico op ziekten of kwalen.

Ik ben goed op weg, omdat ik tijdens dit traject voor het eerst tot de conclusie ben gekomen wat het afvallen in de weg staat. Ik heb patronen die er van vroeg af aan ingesleten zijn. Lilian helpt mij de kracht en de mindset ontwikkelen om het aan te pakken.

Het is niet een dieet, maar het zorgen voor mijzelf wat ik moet leren.

Dagmar, 40 jaar

Hotel Directeur

Lilian is een fijne coach die je altijd zal zeggen waar het op staat en je niet naar de mond praat.

Aangezien ik wel een stok achter de deur nodig heb, vind ik dat heel prettig.

Ze heeft mij goed geholpen in het me realiseren waar ik kan verbeteren als het aankomt op mijn voeding en beweging.

Lilian is lief en geduldig, neemt echt de tijd voor jouw verhaal. Lilian weet heel goed waar ze het over heeft en zoekt samen met jou naar oplossingen.

Ik kan haar van harte aanbevelen voor vrouwen die gemotiveerd zijn om écht een omslag te maken voor zichzelf en er ook 100% voor willen gaan!

Renate, 46 jaar

HR Specialist

Elk jaar geef ik mezelf een doelstelling en cadeau (dat doen we als vrouw te weinig) qua studie en of ontwikkeling, gezondheid en sport.

Dit jaar wilde ik me op mijn gezondheid focussen in combinatie met voeding en sport.

Via een vriendin van mij kwam ik in contact met Lilian. Naar aanleiding van een kennismakingsgesprek, hoe Lilian te werk gaat ben ik erg enthousiast geworden van haar manier van aanpak.

We hebben mijn doelstellingen besproken en vervolgens kreeg ik, naast veel handige tips, oefeningen en adviezen, ook opdrachten.

Specifiek deze opdrachten hebben me heel erg geholpen om me bewust te maken van wat ik deed.

Ik moest hierdoor zelf aan de slag en dit werkte voor mij heel prettig. Hierdoor kan ik nu ook blijvend de veranderingmaken. Ik heb een nieuw leefpatroon.

Lilian helpt je je bewust te maken van jezelf en je gezondheid. 
Voor mij echt een cadeau!

Kitty, 39 jaar

Teamcoach

Het intensieve gezinsleven met 3 jonge kinderen combineren met een drukke baan is veel.  Daarbij heb ik te kampen gehad met verschillende tegenslagen. Dat alles tezamen met mijn perfectionisme, zorgden ervoor dat ik mijzelf ben kwijtgeraakt.

Ondanks mijn ijzeren discipline, die ik in het verleden in de topsport heb opgebouwd, ben ik veel te zwaar geworden en was mijn zelfvertrouwen gedaald. Ik leefde voor anderen en niet meer voor mijzelf.

Lilian laat mij zien dat je op een positieve manier je leven terug kunt pakken. Ze geeft mij de kracht om tegenslagen te pareren door duurzame veranderingen in mijn leven door te voeren. Veranderingen in tijdsplanning en tijdsbesteding en in leef- en eetpatroon.

Ze coacht op een daadkrachtige manier en stelt zichzelf met haar eigen verhaal daarbij ook kwetsbaar op.

Annelien, 39 jaar


Instagram

@lillyloveshealth

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.